Doktor More – ALGAVIR FUKOIDAN

Doktor More – ALGAVIR FUKOIDAN

4.100 RSD

ALGAVIRFUKOIDAN je dodatak ishrani sa fukoidanom – biološki aktivnim polisaharidom iz mrke morske alge.

30 kapsula po 0,1 g

Aktivne komponente (1 kapsula): fukoidan min. 55 mg.

Sastojci: ekstrakt mrke morske alge (Laminaria japonica) sa min. 55% fukidana, omotač kapsule (želatin, boja: titan-dioksid).

Način upotrebe: Odrasli 1 kapsula uz obrok. Preporučuje se uzimanje proizvoda u kontinuitetu u periodu od 30 dana. Suplementacija se može ponoviti uz konsultaciju sa lekarom.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen trudnicama, doiljama i osobama mlađim od 18 godina. Osobe koje uzimaju varfarin, aspirin, nesteroidne antiinflamatorne lekove, trebalo bi da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja preparata sa mrkom morskom algom zbog mogućeg pojačanog krvarenja.

Zemlja porekla: Ruska federacija

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 30 kapsula

000

Laminaria (Laminaria japonica) je mrka morska alga koja je uobičajena hrana u Koreji i drugim azijskim zemljama ali je i deo tradicionalne korejske medicine. Laminarija poseduje brojna biološki aktivna jedinjenja sa antikoagulantnim, antitrombotskim, antitumornim, antiviralnim i amtiinflamatornim efektima ali je isto tako bogat izvor dijetnih vlakana, vitamina, minerala i proteina u ishrani. Laminarija je bogat izvor joda i kalijuma u ishrani.

Fukoidani su sulfatni polisaharidi ekstrahovani iz morskih algi i morskih trava. U strukturi fukoidana mogu biti prisutni i drugi šećeri monomeri kao što su galaktoza, manoza, ksiloza, uronska kiselina u tragovima.

 

Dodatne informacije

Pakovanje

30 kapsula

Proizvođač

Linija proizvoda