ENDOKRINOL kapsule

ENDOKRINOL kapsule

2.360 RSD

Ruski preparat ENDOKRINOL kapsule, je biljni kompleks za zdravlje štitne žlezde na bazi belog petoprsta.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 60 kapsula

000

Biljka Beli petoprst – za zdravlje štitne žlezde

Beli petoprst se već odavno pokazao kao efikasno sredstvo za zdravlje štitne žlezde. Pošto je izuzetno redak u prirodi, stručnjaci Evalara gaje ovu retku travu na vlastitim plantažama u podnožju Altaja. Njega pažljivo sakupljaju u periodu maksimalne zasićenosti aktivnim supstancama i pravilno prerađuju, zadržavajući sva korisna svojstva.

„Endokrinol“ je specijalno razvijena formula čije komponente:

  • obezbeđuju dodatnu ishranu za zdrav rad štitne žlezde;
  • održavaju normalnu funkciju štitne žlezde;
  • doprinose održavanju normalne veličine i strukture štitne žlezde;
  • pomažu održavanju ravnoteže hormona štitne žlezde.

„Endokrinol“ je pouzdana podrška zdravlju štitne žlezde.

Dopunski koristite gel-kremu „Endokrinol“ sa belim petoprstom za kožu u oblasti vrata. Kapsule i krema delujući iznutra i spolja, stvaraju optimalnu koncentraciju biološki aktivnih materija. Kapsule i kremu „Endokrinol“ mogu koristiti svi koji se brinu o zdravlju štitne žlezde.

Svojstva aktivnih komponenti

Beli petoprst

Beli petoprst je koncentrat Mangana (Mn), Bakra (Cu), Zinka (Zn), Selena (Se), a takođe sadrži veliku količinu Kobalta (Co), Hroma (Cr), Nikla (Ni), Litijuma (Li), Bora (B), Zinka (Zn), makroelemente Kalijum (K), Kalcijum (Ca), Fosfor (P), Gvožđe (Fe) i biološki aktivne materije.

Bogati sastav belog petoprsta omogućava da se ishrana dopuni najvažnijim mikronutrijentima koji su neophodni za zdravo funkcionisanje štitne žlezde.

Proučavanje mehanizma delovanja ekstrakta iz belog petoprsta pokazalo je da su ekstrakti iz korena i trave praktično netoksični. Od posebnog značaja je upotreba belog petoprsta u regionima sa deficitom joda u prirodi i u zonama sa posebnim socijalno-ekonomskim statusom („černobiljska“ i sl.) u cilju normalizacije metabolizma.

Vitamin E

Učestvuje u metabolizmu belančevina koje vezuju tiroidne hormone, utiče na funkciju endokrinih žlezda, pomaže zaštiti hormona koje one proizvode od prekomerne oksidacije.

Additional information

Proizvođač

Pakovanje

60 kapsula

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “ENDOKRINOL kapsule”