Krema sa ruskom carskom ČAGOM

Krema sa ruskom carskom ČAGOM

1.340 RSD

Krema sa ruskom carskom ČAGOM sprečava razvoj zapaljenskih i degenerativnih procesa, poboljšava snabdevanje krvlju i ishranu zglobova, ima antioksidativno i bio-stimulativno dejstvo.

AKCIJA 2+1 GRATIS 👍
Ukoliko kupite 2 pakovanja treće dobijate na poklon 🎁
NAPOMENA: Prikazana cena je za 1 proizvod.
Akcija traje do isteka predviđenih zaliha.

Više o proizvodu pročitajte OVDE

PAKOVANJE: 200 ml

Kategorija: Oznaka:
000

Krema sa ruskom carskom ČAGOM originalno je formulisana, isključivo na bazi prirodnih sastojaka koji deluju sinergistički, odnosno dopunjuju i pojačavaju dejstvo jedan drugom.

U sastav kreme sa ruskom carskom ČAGOM ulazi:

Ekstrakt ruske čage, etarsko ulje eukaliptusa, jele i etarsko ulje ruzmarina i mente.

Aktivni sastojci sprečavaju razvoj zapaljenskih i degenerativnih procesa, poboljšavaju snabdevanje krvlju i ishranu zglobova, imaju antioksidativno i bio-stimulativno dejstvo.

Zahvaljujući sinergističnom delovanju aktivnih sastojaka, krema sa ruskom carskom čagom ublažava bol, zaustavlja grčenje mišića, podstiče uklanjanje soli i toksina iz zglobova, osetno usporava njihovo starenje i razaranje hrskavičavog tkiva. Efikasna je kod obnavljanja hrskavice, zarastanja preloma kostiju, povreda mišića, ublažava sindrom parestezije, noćnog trnjenja i bolova u prstima.

Krema sa ruskom carskom čagom se preporučuje za profilaksu nastanka i razvoja oboljenja zglobova i kičme u slučaju postojanja faktora rizika ( hipotermije, virusne infekcije, sedeći način života, genetske predispozicije ), kod starosnih promena u skeletno-mišićnom sistemu, kod bolova u zglobovima uzrokovanih promenom vremena, za smanjenje rizika od sezonskog pogoršanja bolesti zglobova, za ublažavanje simptoma artritisa, fibromialgija, osteoartritisa.

Krema se lako nanosi. Redovno korišćenje dovodi do nestanka bola i potpunog oporavka. Pogodna je kako za profilaktičku tako i za terapijsku primenu, posebno kod sportista koji se nalaze na oporavku i rehabilitaciji. Kako nema kontraindikacije, odnosno neželjenih efekata može se koristiti u svim životnim dobima.

Gljiva ČAGA

Ruska carska Čaga raste kao gljiva parazit najčešće na drvetu breze ili bresta. Primenjuje se već nekoliko hiljada godina u tradicionalnoj ruskoj i kineskoj medicini za lečenje tumora, virusnih i bakterijskih infekcija, dijabetesa, reumatoidnog artritisa, kognitivnih sposobnosti pamćenja, kao i za opšte podmlađivanje organizma /usporavanje starosti/ ,održavanje vitalnosti organizma.

Ruska carska Čaga pomaže održavanju zdravstvene prirodne ravnoteže, korisnicima daje mladolikost, vitalnost i jača imunitet. Ruska carska Čaga u svom sastavu ima fenole, triterpene, polisaharide, betulinsku kiselinu, beta glukan i dr. Zahvaljujući tome Ruska čaga se smatra jednim od najmoćnijih sredstva za borbu protiv stresa, koji uzrokuje mnoge bolesti i neravnoteže u organizmu.

Raste u šumama breze Rusije, Severoistočne Nemačke, pojedinim delovima Kine i Severne Koreje. Najzastupljenija je u tradicionalnoj ruskoj i istočnoevropskoj medicini. Hiljadama godinama čaga se koristi širom Evroazije, gde je zbog svoje lekovitosti bila poznata i pod nazivima „Božiji dar“ ili „Kraljica bilja“.

Stari Azijci su je primenjivali za održavanje zdrave prirodne ravnoteže , verujući da daje mladolikost, produžuje život i jača imunitet. Njena lekovitost dokumentovana je u najstarijem službenom popisu lekovitih materija, kineskoj knjizi Shennong Ben Cao Jing, staroj 2300 godina. I već tada se znalo za njena svojstva i nazivali su je „nadmoćnom biljkom“.

U svojoj knjizi „Odjel za rak“ nobelovac Aleksandar Solženjicin, opisao je vlastito ozdravljenje od karcinoma pomoću čaja od Ruske carske čage nakon neuspešnog lečenja po klinikama. Danas se na čagi sprovode mnoga istraživanja i sve više ljudi otkriva njenu isceliteljsku moć.

Zbog svoje lekovitosti i moći, Čaga je sastavni deo gotovo svake kućne apoteke u Rusiji i u zemljama bivšeg SSSR a.

Additional information

Pakovanje

200 ml

Ocene(0)

Trenutno nema ocena za ovaj proizvod.

Ocenite ovaj proizvod

Ocenite prvi ovaj proizvod “Krema sa ruskom carskom ČAGOM”